Animació Infantil

Circ de Jocs

Animació Infantil de Circ de Jocs.  Nosaltre som gent amb ganes de jugar i crear. Som persones compromeses amb l’educació i amb l’animació infantil. Dos mons, per nosaltres molt units, que s’acompanyen de la mà per crear espais de diversió i aprenentatge.

Animació Infantil

Gestionem tallers, activitats, espectacles d’animacions a mida. Per a tots els tipus de públics. Tant per a nens i nenes com per a joves, adults i grans.
Més de dues dècades donant forma a espais creatius, a través de la festa i la educació.
El nostre objectiu és promoure i difondre el món dels Jocs educatius. l’Animació i el Circ en la vida cultural, social i econòmica del país.

Creiem amb les persones com a generadores de canvi i creació d’un món més relaxat, just, coherent, solidari, compromès, responsable i ecològic. Per mitjà dels espectacles d’animació infantil treballem la forma d’acompanyar els nens i nenes en el seu creixement i adquisició de coneixements creant comunitats conscients, responsables i respectuoses.

La nostra especialitat són els tallers de circ i de jocs tradicionals, tant per escoles com per festes majors, centres cívics o esdeveniments privats.

A més tenim una àmplia gama de productes com:
Titelles,
Pintacares,
Inflables,
Canó espuma,
Speakers,
Taller de reciclatge Recicl’art,
Globoflèxia participativa…
Us ajudem a organitzar la vostra festa, el vostre Parc d’Art Accions a mida
Què somieu per al vostre esdeveniment?
De pressupostos petits a grans per a que tothom ho pugui gaudir
Activitats familiars, per grups escolars, instituts i per adults

No t’ho pensis més, truca’ns i parlem!! tenim un munt de coses per explicar-te i oferir-te
T ‘explicarem detalladament com treballem l’animació infantil, què podem fer per què la teva festa sigui xula, participativa i que la canalla i els grans s’ho passin molt bé.

CONTACTE
Jordi:  616 49 40 56