Tenor per casaments

Tenor Carles Prieto

Sens dubte en Carles Prieto és un gran tenor per casaments que ofereix un gran nombre d’espectacles de música clàssica i contemporània.  Indiscutiblement el seu repertori és ideal per a tota classe d’esdeveniments, casaments i altres celebracions, tant privades com d’empreses. Evidentment, també actúa per a ajuntaments i en festes majors o actes culturals. Per descomptat, per a casaments i celebracions familiars.

Tenor per casaments

Primer de tot, dir que en Carles Prieto ofereix diverses possibilitats de configuració: pot ser un sol cantant o més, amb qualsevol tipus d’acompanyament. També un grup de músics o orquestrina per amenitzar l’esdeveniment o casaments, adaptant-se sempre a les necessitats del client.

Per descomptat la qualitat dels muntatges està cuidada al màxim, en tots els aspectes pel que fa a músics, cantants, equips tècnics, infraestructura necessària … etc.
Per tant i en conseqüència sempre s’aconsegueix que l’esdeveniment contractat, sigui totalment satisfactori per al client.

Sens dubte és garantia d’èxit contractar al tenor per casaments, Carles Prieto per que l’avala una gran experiència en muntatges de música de molts estils, durant molts anys, tant en recintes tancats: teatres, poliesportius, esglésies, restaurants. A més, també en exteriors: places, carrers, jardins …
De fet, òbviament els clients poden comptar amb la tranquil·litat i la garantia que els seus esdeveniments es realitzaran amb gran èxit.

Alhora l’empresa que lidera Carlos Prieto, col·labora i compta amb la confiança de molts representants artístics i ajuntaments de tot Espanya, entre ells destaquen els Ajuntaments de: Barcelona, Linyola, d’Arbós, Ponts … etc

OFERTA d’ESPECTACLES
Música comercial tradicional:

Cançó catalana, havaneres, napolitanes, nadales
Lírica més popular:
Òpera i sarsuela
Música selecta:
Cançó barroca i antiga, música sacra per a cerimònies
Col·laboració amb més cantants:
Grup líric Zarzuelum, Tres tenors i Duo soprano i tenor
Acompanyaments musicals:
Combinacions amb clarinet, violoncel, piano, guitarra, acordió etc. Consulteu-nos.
No dubti en demanar pressupost per al seu esdeveniment …

Contacta amb Carles Prieto a:
tel: 678.407.490 i 93 2.056.222
Mail: cantante@carlesprieto.com
Canal Youtube
Mira la meva fitxa al portal de Carles Prieto