So Magic duet per festes.

Duo So Màgic

So Magic duet per festes.  El componen l’Àngel, músic teclista, i la veu femenina de la Lady.
Per a qualsevol tipus festa o esdeveniment. Celebracions, amenització de sopars, festes de carrer, festes majors, aniversaris, familiars, revetlles, carnavals, Cap d’Any etc.
Compten amb equip propi de llum i so en el duo per festa i vostè no haurà de preocupar-se. La nostra àrea de treball és tot Catalunya.

So Magic duet per festes.

Dominem tots els estils. Oferim gran varietat en el nostre repertori adaptant-nos al tipus de festa, o celebració amb les millors músiques i cançons.
So Magic duet per festes ja fa anys que satisfà als clients i per això podem garantir experiència, professionalitat, elegància i bona presència.

Components del duo per a festes So Màgic:

Cantant: Lady Vicent.
Cantant amb experiència en diferents camps de la música, en clàssic, en orquestres, en trios, quartets etc. Veu molt agradable, càlida, amb una força aclaparadora.

A l’escenari empatitza molt per la seva simpatia innata i un saber estar. Revetlles, cap d’Any, festes Majors. Per descomptat durant la seva trajectòria professional ha recorregut gran part d’escenaris de Catalunya, d’Espanya i fora de la península.

Duo per Festes

Està clar que a Barcelona ha estat una de les ciutats on més ha actuat. Podem destacar alguns escenaris, sales o formacions com: Sala Sutton, Orquestra Santané, Orquestra Imperator, Orquestra Caravana, Xavier Cugat, Tve en directe a La Nit, Orquestra Cotton Club, Chicho Barceló, Orquestra Sensació de l’Vendrell. Actualment és la cantant de l’orquestra Dekaros de Sabadell des de fa més de dues dècades. També hotels de la Costa Brava com: Hotel Volga, Royal Star, Maritim, Pineda Palace, Montemar, Montagut, Ona Brava i altres. Sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols i en diferents sales de Barcelona ja desaparegudes. Gran experiència en amenitzacions, casaments, festes majors, Festes de Gràcia, restaurants etc.

Àngel Tarrés, baterista i cantant
Bateria cantant i teclista, amb àmplia experiència en l’àmbit musical. Ha recorregut part del territori nacional i estranger amb diferents bandes, orquestres quartets i formacions de les que podem citar, com a significatius: 5 anys en canàries en els hotels Tamarindos i Don Gregory. També ha estat el cantant de l’Orquestra Sensació de l’Vendrell i bateria / cantant de l’orquestra Dekaros. Actualment formant part d’aquesta última des de diversos anys. També amb l’orquestra Cotton club de José Barceló i Jordi Barceló. 10 anys amb Embassy Orquestra amb Chicho Barceló al capdavant. A Transmediterránea, creuers, pel Carib, Mediterrani etc. i en tots els treballs esmentats amb la meva companya Lady Vicent.

FOTOS i VIDEOS

CONTRACTACIÓ

Àngel Tarrés (Mataró – Bcn) 93 799.23.22 – 600.380.634
atsomagic2@gmail.com
Vicenta Mirall, Lady Vicent 93.305.59.64 – 610.830.080
vicentae@tefonica.net