Music per casaments

Solimar Música

 Músic per festes

No ho dubti, en Joan Anton és un excel·lent músic per festes. També músic per casaments que amb Solimar li ofereix la millor música cantada en directe per amenitzar o per ballar. Música i cançons de tots els estils i totes les èpoques. També amb molta marxa. Una bona selecció de grans èxits de totes les èpoques i de l’actualitat! L’experiència de tots aquests anys ens ha servit de molt.

MÚSIC per ANIVERSARI

Asseguri l’èxit de la seva festa!
Treballem amb diferents formacions: músic cantant, duet de teclista i cantant, trio o quartet. Demani’ns pressupost sense compromís!
El Conjunt Solimar és un grup de músics de Barcelona amb molta experiència per amenitzar festes amb la millor música de tots els estils.

MÚSIC per CASAMENTS

En Joan Anton, músic per casaments i festes s’encarrega de que al vostre casament no falti la millor música. A la cerimònia, música ambiental, música de benvinguda, a l’aperitiu, durant el dinar o sopar, i, finalment un bon ball.  Final de festa amb música super marxosa. La millor música de tots els estils, cantada en directe. També amb servei de DJ (Disc-Jockey): les cançons més especials per a cada moment i els èxits més marxosos per el ball.

 MÚSIC per FESTES

Per descomptat que qualsevol festa és un èxit amb Solimar perquè oferim el millor per a cada ocasió, per a cada celebració. Primer per que l’ampli repertori ens permet adaptar la música i les cançons, a l’edat del públic que participarà a la festa. Segon per que podem adaptar la nostra formació a les seves necessitats, segons el tipus de festa. Així doncs podem ser duo, duet, trio o quartet. Consulteu-nos!

 MÚSIC per FESTES MAJORS

Com és d’esperar, amb el Conjunt Solimar tindrà una bona selecció de música per animar i per alegrar, qualsevol festa, amb les cançons més conegudes de tots els estils.Per a qualsevol celebració: festes de carrer, a locals, restaurants, balls populars, festes majors …

Sens dubte oferim un repertori de grans èxits a mida per a cada festa, ball o celebració: tenim molta experiència combinant diferents estils musicals segons cada ocasió, des dels balls de sempre de festa major, fins als èxits dels anys 60, 70, 80. .. i molta marxa.

Noi cantant i teclista + Noia Cantant + Músics

Contractació: 695.395.332

Fotografies i videos