Grup d'havaneres Sopa de Peix

Grup d’Havaneres Sopa de Peix

El Grup d’havaneres Sopa de Peix son quatre enamorats de l’havanera amb un alt nivell musical, que aconsegueixen un so que converteix l’havanera, el valset mariner i la cançó de taverna en un clàssic popular; això és Sopa de Peix!!

Grup d’havaneres Sopa de Peix

ACORDIÓ, GUITARRA i TRES VEUS

El grup d’havaneres va néixer a l’octubre de 2008,per iniciativa del conegut acordionista de Valls Joaquim Gelambí. Els seus components fundadors van ser junt amb en Quim, en Joan Iscle Pujol i l’ Armand Torné.

L’any 2010 el Grup d’havaneres Sopa de Peix incorpora al Tony Sanahuja, un jove amb veu de baix i una gran experiència dins del món de l’havanera, passant així de tres a quatre el nombre dels components.
A finals del 2013 entra a formar part del grup el prestigiós Conrad Setó, conegut músic, compositor i arranjador, aportant un dels instruments més emblemàtics dins dels grups d’havaneres: l’acordió.
L’any 2015 entra a formar part del nostre grup en Xavier Martin Saigí, com a guitarrista i veu tenor.
Amb la seva trajectòria s’ha anat consolidant com un dels grups d’havaneres punters a la província de Tarragona.
Havaneres, valsets mariners, cançons de taverna i tradicionals catalanes, es el que ens ofereix aquest grup en les seves actuacions.

Si has d’organitzar qualsevol festa pensa que el nostre grup pot actuar-hi; treballem per a tot tipus d’esdeveniments. Festes populars, festes de carrer, festes majors, revetlles populars o privades, events d’empreses i també per a celebracions familiars.

Per més informació pots trucar-nos al telèfon que hi ha a continuació. També pots veure fotografies i videos dels que hi ha publicats aqui mateix o els que trobaràs al nostre fecebook o a la web

Truqueu al:  695.395.332
MÉS OFERTA de Grups