Music saxofonista

Nasha Sak, saxofonista

Nasha Sak, és una music saxofonista per events, cantant i productora. Inicia la seva feina professional mentre cursa els últims anys de la carrera de saxofonista de Jazz a Buenos Aires, la seva ciutat natal. Les seves actuacions com a saxofonista per a esdeveniments es caracteritzen per la improvisació i l’energia que aboca des de la seva saxo sobre temes actuals i remembers de la música electrònica.

Music Saxofonista

És un show pensat per a festes i esdeveniments on es punxa música electrònica, dance i comercial. Tant per a esdeveniments privats com per discoteques. Generalment són passades espaiats, d’una o dues cançons (tocant entre 6 i 8 cançons en total)

En amenitzacions, còctels o altres, són passades més llargs sobre sessions Deep House / Chill Out, no té desperdici, suau i al seu torn captivadora. Un murmuri de la mar d’Eivissa, amb aires de jazz i tocs minimalistes.

Comença a tocar música electrònica, House, Deep House, l’any 2006. Des de llavors ha actuat en sales i clubs a Espanya i l’estranger. Entre d’altres llocs ha tocat en Embolic. D’Eivissa a Pacha Group, Bora Bora, Cavalli, festival Eivissa Weekend. A Salamanca, Moma de Madrid, Penélope de Madrid, Sala Heineken Madrid, etc …

Saxofonista, Cantant i productora de música electrònica, House, Dance, Deep House.

També, durant la seva trajectòria en l’escena musical, he col·laborat en gires per les marques més importants de begudes, Burn, Coca Cola, Ron Brugal, Schweppes, Cutty Sark.

Actualment està acabant el seu primer disc solista, al costat del productor Franklin O. En aquesta ocasió, a part de tocar el saxofon, canta i co-produeix els seus propis temes en el marc del Deep House però amb l’originalitat molt marcat.

A part de Madrid i voltants també tinc disponibilitat de viatjar tant per Espanya com a l’estranger.

Truqueu al:  695.395.332
MÉS OFERTA d’ESPECTACLES

Fotos