Mag per festa infantil

Mag Xavi Falcó

Mag per festa infantil

Sens dubte, el Mag Xavi Falcó és el mag per festa infantil a Tortosa. Un gran professional per a tot tipus de celebracions i esdeveniments. Especialista en espectacles de màgia de prop, màgia d’escenari i màgia infantil. Tot l’espectacle amb una bona dosi d’humor.

Evidentment el Mag Xavi Falcó està consolidat un gran mag. És un artista professional de la màgia. Per suposat actua en tot tipus d’esdeveniments privats i en festes familiars i com a mag per festa infantil. També per empreses, comunions, aniversaris, batejos, festes infantils, teatres, festes majors, televisió, ràdio.

Gran experiència en espectacles Familiars

De la mateixa manera ofereix espectacles que són ideals per a esdeveniments corporatius com màgia en bars i restaurants com, també, és el mag ideal per a casaments, comunions i festes infantils.

La màgia no deixa indiferent a ningú

A més la seva màgia és d’alta qualitat i de primera línia, amb més de 30 anys d’experiència.

Sens dubte, en la seva trajectòria professional ha actuat a molts pobles i ciutats de Catalunya. Les seves actuacions sempre han estat exitoses i mai han deixat al public indiferent
El dinamisme, la participació i l’ús de noves tecnologies el defineixen com a gran professional, així com, la música i la posada en escena transformen cada efecte en una experiència màgica.

Indiscutiblement la seva màgia entusiasma a un públic de totes les edats que vibra al llarg de tot l’espectacle. El públic adult es queda amb la boca oberta i l’infantil amb un gran somriure.

No dubtis,  el Mag Xavi falcó és el professional que estàs buscant per el teu event o celebració. Amb ell aconseguiràs que tothom ho passi bé i que tothom recordi la teva festa.

CONTACTAR  +34 660 814 402

Fotografies. Web Xavi Falcó
Visita su facebook. Facebook Xavi Falcó
Canal Youtube. Videos Xavi Falcó
Mail: mag@xavifalco.com