duo per bodes

Grup Dia i Nit

Grup Dia i Nit, és un duo per bodes i casaments. És un grup versàtil que s’adapta a les seves necessitats. Així doncs podem treballar en formació de duet o duo musical, trio, quartet o com a petita orquestra.  Som músics de gran qualitat, que podem fer que el dia de la seva festa o celebració sigui inoblidable. Cantants, músic violinista, teclista. Tenim equips pròpis de sò, de gran qualitat i, també de llum

Duo per bodes, casaments

El secret del nostre èxit està en la experiència. És clar que quinze anys i milers d’actuacions ens han servit per saber el que li podem oferir, amb tota possibilitat d’èxit, per la celebració del casament o festa. El Grup Dia i Nit, duo o trio, te molta marxa, professionalitat i Dinamisme. Tenim un gran repertori. Cada festa és única.

Actuem per tot Catalunya. Toquem i cantem musica de tots els temps. Música actual, música de ball, música per balls de saló, de festa major, molta marxa pel jovent etc..
El nostre públic és de totes les edats.

Trio o quartet per bodes i festes

Les nostres actuacions tenen una durada de quasi dues hores però, en cada festa, ens adaptem a la marxa del públic i si cal allarguem la festa.
Música de Festa Major, boleros, pasdobles, chachachá, cúmbies, rumbes, fox-trot, swing, cançons actuals …
Temes i cançons de tots els temps, a petició del client: des de artistes actuals fins a música dels 60, 70, 80’s

Components del grup i trajectòria
Grup Dia i Nit som professionals amb estudis de música i cant.

– Sergi, cantant i violinista (músic i cantant professional)
– Laura, cantant (cantant professional)
– Pere, teclista, pianista i veu.

Les nostres actuacions no deixen indiferent a ningú. No dubtis,  truca’ns. T’explicarem com treballem, que podem fer per la festa que estàs organitzant, repertori etc. i també et donarem el preu

 

Grup Dia i Nit
fusteriaboix@hotmail,es
Pere 672155264
duet, trio o quartet